Byron bay

Nu har vi befunnit oss tva dagar i surfing-paradiset Byron Bay. Ett jattemysigt stalle, allt ar som samlat pa valdigt bra avstand, det ar latt att ta sig overallt. Framforallt till stranden dar vi befunnit oss de senaste dagarna. Jatte, jatteharligt! Lite skillnad mot for Sydney, har ar det riktigt varmt och skont! Vi bor pa ett hostel som heter Holiday Village, just nu i en lagenhet som vi delar med fem andra. Vi har kok och badrum som vi delar med de andra som kommer fran England och Holland. Det ar lite dyrt, kostar 36 dollar per natt mot for 26 dollar/natt som Noahs backpackers pa Bondi Beach gick pa. Men det tar vi igen pa genom att kopa lite billigare mat och att vi inte behover betala for tag och buss och sant.

Igar var vi ut pa ett stalle som heter Cheeky Monkey dar de hade lite Coyote Ugly-tavlingar och spelade riktigt bra musik. Dar traffade vi till och med tva fran Lovanger. Sa himla komiskt, man reser till andra sidan jorden och sa traffar man folk som inte bor mer an 10 km fran en hemma. Varlden ar allt bra liten:))

Idag har vi surfat boggie-boards nastan hela dagen, det ar hur kul som helst! Speciellt nar det ar sa bra vagor som det var idag, fick nagra kallsupar dar pa slutet till och med. Ikvall hade vi tankt ut igen, kanske Cheeky Monkey igen. Och sa imorgon aker vi nog vidare till Surfers Paradise pa kvallen, men pa dan ska vi antingen cykla eller ga till fyren pa Byron Bays udde (som for ovrigt ar Australiens ostligaste punkt) och ocksa se om vi kan fa syn pa nagra delfiner. Det blir spannande!

So long, mates!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Inte var väl en av de där två lövångerborna min käre kusin Nicklas?

2009-04-09 @ 10:54:53
Postat av: Ann

Det har du sa ratt i, det var han och Erik Persson. Haha, varlden ar inte stor:p

2009-04-11 @ 06:36:58
Postat av: Angelica

Haha, två från lövånger, ja du, oddsen på det..

2009-04-14 @ 12:20:03
URL: http://mycketsaft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0