Återhämtad

Nu börjar jag känna mig återhämtad igen efter Bulgarienresan och allt jobb direkt efter vi kommit hem. Det blev ju jobb redan dan efter hemkomsten, sen utgång på kvällen - Station 8 och Toxicbar. Sen jobb också på lördag och söndag. Nu vet jag inte hur mycket jag kommer få jobba. Men de ringde i alla fall igår och frågade om jag ville jobba torsdag och fredag nu i veckan. Det känns ändå ganska skönt att bara ta en vecka i taget. Jag hoppas i alla fall att jag kommer få jobba så pass mycket att jag kan lägga undan pengar till Australien/Frankrike-resan.

Måste visa mitt senaste inköp, en brun, jättesöt väska från La Redoute.


Jag har verkligen blivit en modegalning, men säsongens trender är så snygga, så jag kan inte låta bli!


Några bilder från Bulgarien

image12
Utgång!

image13
Frukten på hotellet vad goood!

image14


image15
Strawberry daquiri är riktigt gott, men man ska helst inte dricka två Piña colada efter varandra :P

image16
Nessebar - here we come!

image17 
I Lazur

image18
Åh, ta mig tillbaka!!

Jag vill tillbaka!

Så himla härligt det var med en veckas semester i Sunny Beach.. heelt underbart!

Det har varit en vecka som jag sent kommer glömma, fylld av: Sol. Bad. Vågor. Snäckor. Nessebar. Enorm blåsa runt lilltån. En väska som krånglade för jämnan. Pannkakor. Kyckling i alla former. Galna, men roliga försäljare. Frukt och vattenmeloner i sinne. Happy hour. Piña colada. Strawberry daquiri. Disco Lazur. Tysk. Irländare. Världens härligaste hotell. Sol, sol och åter sol.

Verkligen en välbehövlig resa, som måste göras om!

Snaart!

Hinner skriva lite grann innan vi åker, bussen till Umeå går inte förrän vid 13-tiden. Jag börjar känna mig rätt nervös.. det är ju ändå första gången vi åker utomlands helt själva, utan varken föräldrar eller lärares hjälp. Men jag tror det kommer gå bra, känns onödigt att oroa sig i onödan. Hoppas det slutar regna snart också, så vi inte blir alldeles genomblöta på väg till bussen!

Ha det så bra alla här hemma!

Bulgarien

Jag och Hanna var och badade i Korängesjön igår. Det var inte så varmt kan jag säga. Men vi solade och pratade en massa istället. Och Hanna blev kär i kattungarna. Synd att Robin är allergisk bara, annars hade en av sötisarna fått ett hem.

Idag jobbade jag det sista innan vi åker iväg. Känns som det har blivit ganska mycket jobb nu sista tiden, även fast det mest varit halvdagar. Ska bli skönt med några lediga dagar. Klockan 22.10 imorgon åker vi! Längtar är bara förnamnet! Fast vi har halverst glömt av att växla pengar, så det blir att göra det imorgon på Forex tror jag. Vet inte om man kan växla pengar på Swedbank? Hur som helst ska det bli riktigt kul! - Bulgarien here we come!


Supersnygg

Hittade just en ursnygg jacka på asos.com:

image11 
Enda problemet - priset!! 2 831 kr känns som en svindlande hög summa!

Efterlysning: Kattnamn

Nu, äntligen, har paketet från H&M Rowells kommit! Det är inte många gånger man beställer kläder för mer än 3000 kronor kan jag säga.. Men som vanligt kommer jag nog inte behålla allt och tur är väl kanske det. I alla fall för stackars plånboken.

Idag är kattungarna en månad gamla.. och fortfarande har vi inte döpt dom :P Dels för att de är sex stycken och dels för att det är så förbaskat svårt att se om de är honor eller hanar. Om det är nån som har nån bra idé på kattnamn, hör gärna av er! :)
 
    

Bulgarien - nu är det bara en vecka kvar!

Bokat

Nu är det beställt - jag och Monika åker till Bulgarien den 16:e augusti! Längtar ganska rejält - det ska bli så himla skönt med bara sol och bad en hel vecka. Hotellet heter Chaika Beach och ligger just bredvid stranden!

image5

Igår var jag, Angelica, Petter och Petters kompis på Olles och åt. Jag och Angelica beställde pastan Chicken Alfredo och det var hur gott som helst! Vi beställde vin till, som dock inte var speciellt billigt, 180 kr!! :S Sen for vi på Balzac, dansade en massa, träffade på roligt folk samt en Stockholmare som ville ha tips på vad han skulle göra under sin vecka i Skellefteå :P Sammanfattningsvis en väldigt rolig kväll! :)

Favoriter

Just nu har jag två favoriter:

1. Hemsidan www.asos.com (är fullkommligt beroende av den hemsidan)
2. Låten Every beat of my heart Rod Stewart

Snart bär det av utomlands... troligtvis Bulgarien. Längtar som en tok!!

image4
Chaika Beach Hotel, Sunny Beach - visst blir man sugen?!


RSS 2.0