Leontine Hagoort

tillverkar underbart söta väskor. Kolla in hemsidan www.leontinehagoort.com


Cheeses

Vad snabbt tiden går! Imorgon åker vi till Stockholm! Vad roligt det ska bli att träffa Ola, Jessica, Isabella, Neo, Marie och Tim. Det kommer bli som en mindre släktträff. Och så ska vi självklart shoppa!

Och så kan jag ju säga så mycket som att festen i fredags inte riktigt blev som vi tänkt oss. Här, innan Emelie och Jealine, stackarna, blev inlåsta på toan:

Farsdagspresent?

image58image60

Yummy

image56

Stockholm

Nu är det beställt, det blir Stockholm helgen vecka 44. Det ska bli kul!

Gaah, jag är trött! Vaknade flera gånger i natt för att jag trodde jag försovit mig.. sen upp halv sex, äta frukost och iväg till jobbet. Som tur var jobbade jag bara till 12, så nu ska jag bara ta det lugnt.

Hmm...

Ska man fara till Stockholm helgen 2-4 nov? Träffa gullekusinerna, morbror och moster. Mamma ska få tågbiljetten i födelsedagspresent av moster. Om så var fallet för mig också hade jag gladeligen följt med.. För det kostar ändå 700 tur och retur. Vi får se hur det blir, men det hade varit jättekul!

Gulligt värre.

De här söta smyckena finns på hemsidan kyssjohanna.se (tack Karin för "upplysningen" ;) ):


Urk

Jag stinker lök! Har ätit mat med lök både till lunch och middag idag och det känns nu kan jag säga. Inte så kul när man själv känner att man luktar :P Blir att borsta tänderna noga ikväll!

Känner mig lite tråkig.. Jenny har bönat och bett i flera dagar om att jag ska skjutsa dom till Glommerträsk på klassträff. Det är bara det att det ligger så himlarns långt bort och så kommer ju Hanna hem i helgen så då vill jag som vara social med henne också.. Inte helt lätt att bestämma sig.

Beroende

Slow down, please slow down

I need to find peace, anywhere in me

I feel like I'm under water struggeling to get air

I feel like I'm lost in this body, trying to get inside my head


I wanna know, what I'm thinking what I'm feeling

What I want my life to be

I wanna know how I like plan to make things easier

For everyone but me


Tell me, please tell me

What to do, now that I know myself

Do you really think I could rely on this new person I have become

Do you really think I give a damn now that I can do whatever I want


Now I know, what I'm thinking what I'm feeling

What I want my life to be

Now I wanna know how I like to make things easier

For everyone including me


Det eviga dilemmat

Jag måste köpa en ny jacka snart. Den här från Asos var underbar:

Lite blek kanske men.... Och så är det ju det att jag är sugen på en sportigare variant, som den från Warp:


Aja, vi får se. Än är det inte alltför kallt.

Hemma från dagens jobb är jag i alla fall. Haha, och två yoghurtar rikare också :P En gullig vårdtagare skänkte dom. Hon tyckte tillverkarna hade "förstört filen".

Nu måste jag sova! Godnatt!

Idag

Fy vad jobbigt det var att vara ute och springa idag. Jag säger då det. Blåsigt i sinne!
Jobb 16-21 ikväll... Ska ta mig nåt att äta snart. Kanske linssoppa? Och nåt gott bröd till.

Those Dancing Days - Hitten

...

Om din ovän förargar dig - ge trumpeter till hans barn.
Kinesiskt ordspråk

Det är dags att gå hem när du börjar likna ditt passfoto.
Emma Bombeck

Man ska dö ung så sent som möjligt.
Okänd

Fler roliga och tänkvärda ord finns i
 image46

Helgen

Nu börjar min framtid verka en aning mindre diffus. På tisdag ska nämligen jag, Emelie och Sara till Resia för att planera inför den kommande resan... Tänk - om mindre än fyra månader kan jag alltså befinna mig på en strand i Australien! Tala om svindlande tanke!

Helgen har varit ganska lugn... I fredags firade vi Paue med supergod chokladtårta och blommor. Observera - några månader försenat. Men Paue verkade inte alltför bekymrad, utan hon blev mest glad.

Och så igår for jag och familjen till Umeå för att titta på ett urgulligt tinkersto - Isa. Våran stackars Harmony har gått ensam i hagen i flera månader nu, så det är verkligen dags att hon får sällskap. Vi blev då så fästa vid Isa så hon kommer till oss redan på fredag.

När vi lix var i Umeå så hann vi med att shoppa lite grann också. Jag fyndade två par skor, ett par tjocka dunvantar och en ny, röd träningströja.


347 kr för dom här skorna och ett par urmysiga "eskimå-stövlar" :D

Nu ska jag gå och ta ett låångt, skönt bad!

Soft

Idag har jag legat och latat mig i solen i princip hela dan.. Bara läst och inte gjort nåt speciellt. Hade tänkt fara till stan, men jag tar det på torsdag istället.

Yves Larock - Raise up

Mangoed

Jag har blivit besatt av mango. Det är så otroligt gott! Speciellt med lite smält choklad till... yummy! Mangons smak är så speciell. Det är som en blanding mellan apelsin, ananas, morot och en aning kokos. Egentligen en jättekonstig blandning, men åh så gott! Och inte nog med att jag äter det som en galning, jag har till och med köpt både hudlotion och duschcreme från Body Shop med just smaken mango :PHelgen har varit ganska händelserik ändå. Har varit på Boda Borg med familjen och så sett bio med Angelica, Jenny och Paue: "I now pronunce you Chuck and Larry" närmare bestämt. Verkligen en jätterolig film! Och så kanske det bör nämnas att jag lyckades gå in i en lyktstolpe på väg till bion när jag skulle säga hejdå till syrran... Pinsamt värre ;P

RSS 2.0