Smaskens?

image105image106

Jag skulle inte tacka nej till de här roliga tvålarna från märket TVÅL: Cupcake Soap Pink Cotton Candy och Cupcake Soap Peppermint.


Där regnbågen slutar

image104
Egentligen gillar jag inte chick lit, men Cecelia Aherns bok Där regnbågen slutar är så fruktansvärt bra att den klistrar sig fast i händerna. Perfekt att ligga och läsa på bagarstugetrappen!

Niice!

Åh, idag är det varmt! Kan gå omkring på gården endast iklädd bikini. Så nice!

!

image103
Tänk om man kunde få plaska omkring på PhiPhi Island idag??

Helgen

Helgen har varit väldigt lugn. På fredags kväll for jag till Evelina och hälsade på. Det var ju tre månader sen vi sågs sist. Hade med mig några bilder från resan som både hon och hela hennes familj ville se. Båda hennes brorsor blev helt begeistrade och det är nog bara brist på pengar som stoppar dom från att fara iväg till Australien. Vi körde Singstar också, men guud så dålig man är på det, det är bara att erkänna :P Och så åt vi världens godaste blåbärspaj som hennes mamma hade gjort. På lördag for jag och Monika till stan för att springa älvspromenaden. Det var härligt, men ganska slaskigt. På kvällen såg vi äntligen The Notebook, och den var riktigt bra! Söndagen bestod av jobb, jobbade morgon och kväll. Där hade ni en kort sammanfattning av min helg. Förhoppningsvis blir nästa lite mer innehållsrik!

Cheeses vad less jag är på att bo hemma just nu. Inser hur bra vi hade det när vi reste omkring, då kunde vi bestämma allt helt själva.


The Notebook

Jag och Monika gjorde ett storköp på cdon.com för några dagar sen. Idag kom första delen av våran beställning - The Notebook! Har hört hur mycket bra som helst om den filmen, så förväntningarna är ju inte direkt låga kan man säga! Vi beställde också en vegetarisk kokbok och Madonnas nya skiva bland annat så det ser vi fram emot när det kommer.

Blommor

Jag har letat hur länge som helst efter en blommig scarf och nu idag hittade jag en på ellos.se.
129 kronor var inte så farligt...


Take me back

image101
Ta mig tillbaka!

It must have been love

Usch, idag är jag halvt död. Gårdagen var dock riktigt trevlig och komisk. Hanna var ju och hälsade på, så det var nice. Brist på fantasi just nu, men... Ska nog ta ett riktigt långt bad snart, brukar vara skönt såhär dan efter!

Ikväll är det Pretty Woman på femman. Gissa en som kommer sitta bänkad!

Min guru solen

Efter att ha haft solabstinens i några dagar har den äntligen stillats. Tala om fint väder! Har bara legat och tryckt på bagarstugetrappen (varmaste stället på gården!) hela dagen.. läst alla tidningar som jag inte hunnit läsa sen vi kom hem från Thailand. Skönt att bara lata sig ibland också.

Hatar att jag är så fruktansvärt mångsidig.. håller på som bäst och funderar vad jag ska välja för utbildningar till hösten. Är typ 90% säker på att jag inte kommer plugga vidare, men det kan ju vara kul att söka, bara för att se om man kommer in. Kruxet är bara att det låter lika lockande att läsa molekylärbiologi som psykologi eller lingvistik eller varför inte läsa till civilingenjör. Kan ingen bara bestämma åt mig? Problemet tror jag är att de flesta ämnena blir intressanta om man får fördjupa sig i dom.


Yummy

 Den är faktiskt lika god som alla tjatar om att den är. Try it!


Skor

Har beställt nya skor. Ett par löparskor från Ellos (hade ju egentligen nyss köpt nya, men dom försvann ju i hell tillsammans med resten av vårat bagage :P) och så dom här fina från La Redoute:

image96

My baby

Idag lyckades jag köpa min tredje parfym på mindre än tre månaders tid. Kunde ju inte låta bli! Är man kär så är man :P Tommy Hilfigers nya doft Dreaming är boven i dramat. 295 kr för 30 ml och då ingick också ett lipgloss med "inbyggd" parfym-roll-on.

image95

RSS 2.0