Planering

Snart åker man då. Undrar hur lång tid det kommer ta innan jag fattar var det är jag ska. Känns så himla overkligt! Just nu är det 27 grader i Nice. Inte alls så pjåkigt! :) Förhoppningsvis kommer det hålla i sig till den 14:e då jag landar på den franska marken. Men innan dess ska det hinnas med en del annat. Imorgon åker jag och Monika till Stockholm för att springa Tjejmilen. Lördag hade vi tänkt shoppa och vara sociala med Ola, Jessica och kusinerna och sen på söndag mitt på dan är det dags för själva loppet. Ser verkligen fram emot det, fatta vilken känsla att springa tillsammans med 25 000 andra, på och omkring, Gärdet i storstaden. Monika åker hem igen på måndag, och jag åker vidare till moster Marie, Göran och kusin Tim i Småland, tidigt tidigt på onsdag morgon (redan klockan 5 på morgonen går tåget, hur man ska orka stiga upp så tidigt är en annan gåta, men billig tågbiljett var det då!!). Där hade jag tänkt stanna till den 9:e och sen får vi väl se vartåt det barkar innan jag tar flyget den 14:e september!

Har en lång lista på saker som måste inhandlas...
* tvättmedel
* nya skor
* bomull
* tandkräm
* osv., osv.

Har till och med köpt Kalles kaviar som jag ska ha med. Haha, är man besatt så är man!

Does your mother know

Det här var första gången jag såg samma film på bio två gånger. Mamma mia är såå bra!


I'm flying

Konstigt att det kan vara billigare att åka flyg till Stockholm än vad det är att ta tåget dit. Men det är ju också bra, för jag gillar verkligen inte att åka tåg. Eller, kortare stunder går bra, men att försöka sova hela nätter, det går bara inte.

Har föresten kollat upp vad min favorit-frukost, dvs filmjölk, heter på franska: lait caillé. Tvivlar dock på att det är någon direkt basvara i franska affärer, men man kan ju alltid hoppas! Pain au chocolat och croissanter är ju inte så dåligt det heller ;)

Dancing in the moonlight

Vilken klänning.
(asos.com)
I den skulle man känna sig som en riktig bakelse.

Shea shea

Köpte en ny shower cream på the Body Shop idag. Har inte hunnit testa den än, men den luktar supergott!


Längtar

Nu börjar det lägga sig. Förra veckan var jag helt uppspelt och nervös för att jag bokat språkresan i Nice. Jag blir alltid så, det blev jag när vi bokade flygbiljetterna till Australien-resan också. Men nu har det alltså börjat lägga sig. Det man inte dör av behöver man ju inte vara nervös inför. Känns bara så otroligt roligt just nu.

Niiice 
 Mysig gata

Nice, baby!

Nu är språkskolan bokad...! 13 veckor i Nice - kan det bli bättre?

RSS 2.0