Nu ser jag igen!

Jaa, idag fick jag äntligen använda mina linser för första gången på två månader! Har varit utan dom så länge på grund av att vårat bagage försvann i hell. Under våran resa har jag fått välja mellan att antingen vara halvblind eller se ut som en fröken. Inte så kul att bara se konturer av allting, men vad gör man inte för att se fin ut? :P

image94
Phi Phi Island - vilket paradis!

Hemma igen

himla konstigt det känns. Två månader på andra sidan jorden och så är man tillbaka i kylan igen. Det är så lustigt, för medans vi har rest omkring i värmen har det känts som att det kommer vara midsommar när vi kommer hem. Hjärnan och kroppen har liksom fått för sig det, men de fick sig en liten chock igår då vi landade på Arlanda. Idag ska jag försöka läsa lite av all post som kommit när jag varit borta.. en hel hög med Elle, Cosmopolitan och Elle Interiör (sex tjocka tidningar, det kommer ta ett tag att plöja igenom!). Och så ska jag försöka ställa om mig tidsmässigt också. Klockan är ju snart kväll borta i Thailand. Lär väl ta några dagar innan man är helt återställd.

Sitter och lyssnar på The Potbelleez låt Don't Hold Back och minns tillbaka. Uteställena i Auckland var inte att leka med... :)

RSS 2.0