Monday, bloody Monday

Tror att idag var den snabbaste jobbardagen någonsin. Känns som jag just kommit till jobbet när passet var över, och då jobbade jag ändå 7-16.30. Fullt upp hela tiden är receptet.

Helgen var riktigt trevlig. På fredag bjöd jag mamma på en tidig mors dag present: Sex and the City 2. Väldigt galen, rolig och bra var den! Lite överdriven kanske på vissa ställen, men det var roligt att återse favoriterna. Sen på lördagen var vi bjudna till Eriks morbrors 60-årsfest som tog plats på hans företag Rostfria. Söndagen hade vi egentligen tänkt spendera genom att gå och se Sunnanå-damerna spela på Norrvalla, men det blev lugn degardag istället. Åt kycklingwok och bakade urgoda cookies med havregryn, hasselnötter och mörka chokladbitar i. Hann även med en liten promenad runt kolonilotterna vid Sjungande dalen, det är otroligt vackert där för tillfället.Run, baby, run

Åh vad jag är kär i mina nya löparskor. Känns som man flyger fram i dom. Idag var det inte längre översvämning på Hälsans stig så det blev en riktigt härligt lång runda.

I've got a filing

Som den äkta fil-fanatikern jag är så har jag inte kunnat undgå det senaste tillskottet i mejerihyllan: Norrmejeriers krämiga A-yoghurt, som är som en mix mellan yoghurt och fil. Tror att jag är ganska ensam med min övertygelse om filets potential. Älskar att äta det till frukostmüslin, tillsammans med svarta vinbär som dessert på sensommaren, med banan och cashewnötter som snabb-lunch, blandat med varma hallon... osv, osv; listan kan göras lång.


Min nya favorit

Doftar sanslöst gott, appliceras i fuktigt hår för ett silkigt resultat och i torrt hår för struktur. Som en kombinerad leave-in-inpackning och styling-creme. Har hamstrat en förpackning storlek större (även fast det är drygt så räcker inte 50 ml i evigheter), från Strawberrynet som snart kommer med posten!

Efterlängtat?

Jag är så förskräckligt dålig på att uppdatera här just nu. Kanske inte så konstigt med tanke på att vädret just nu är helt fantastiskt och det enda man vill är att cykla omkring med vinden vinande i håret och äta mjukglass dygnet runt. Den senaste veckan har för min del inneburit jobb sex av sju dagar. Men imorgon jobbar jag bara kväll och sedan har jag riktig helg! Tror aldrig att jag kommer vänja mig vid att vara ledig då andra jobbar och vice versa.

RSS 2.0