Ombyte förnöjer

så nu finner ni mig här istället.

Onsdag

Snart börjar den bästa tv-kvällen på hela veckan; vi sitter alltid bänkade. Först Bonde söker fru och sen Berg flyttar in. Efter det är det Välkommen åter, men vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om den serien, lite halvkonstig.

Idag var jag och mamma och åt lunch på Stigs; supergod kycklingsallad med nybakt bröd och currydressing. Sen blev det stan vilket ledde till att jag nu är fyra pocketböcker rikare. Två med författaren Alice Munro som jag för övrigt är jättenyfiken på. Kärlek, vänskap, hat och Nära hem heter dom. Dyngkåt och hur helig som helst skriven av Mia Skäringer följde också med hem. Har redan hunnit börja på Haruki Murakami:s Sputnikälskling och första intrycket är att den verkar väldigt bra. Läs bara början: Den vår då Sumire var 22 år gammal blev hon kär för första gången i sitt liv. Det var en förälskelse våldsam som en tornado som svepte fram över ett vidsträckt slättlandskap. En tornado som vräkte omkull allt i sin väg, kastade upp saker i luften, sanslöst slet sönder dem och krossade dem./.../Föremålet för förälskelsen var sjutton år äldre än Sumire och gift. Dessutom var det en kvinna. Det var där allt började och (nästan) allt slutade. Har aldrig läst nåt av Haruki Murakami tidigare, har bara hört att allt han skrivit ska vara så himla trollbindande (och det verkar, som sett, lovande), förutom den där biografin där han skriver om vad han talar om när han talar om löpning.


Kusin vitamin

I helgen ska vi till Norrtälje och Stockholm. Lilla kusinen Linnea ska döpas. Det ska bli väldigt kul! Måste passa på och lägga upp en bild så ni får se hur otroligt fina de är, mina småkusiner.


Ja må han leva

Tar en paus från pluggandet och slösurfar på Facebook... och ser till min förfäran att endel redan börjat med julshoppingen. Nej, tacka vet jag när vi var små och följde med pappa då han åkte upp till stan för att klippa sig och köpa julklapparna dan före dopparedagen. Det får gärna helst inte snöa innan julafton heller... oj, vilka krav jag har :P

Bilder från i helgen då vi var på 100-årsfest på Vitberget.

Älsklingen, Ellen och Marielle


Alex, ett av födelsedagsbarnen, med sin whisky. Själv hugger jag in på den goda efterrätten.




Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra

Neeej, jag vill inte... På tok för tidigt! Så länge det finns snö på julafton så är jag nöjd men inte nu i oktober... burr!

Var och hälsade på Therese och Ture igår i Gamla Falmark. Ojojoj sicken söt en, man kan ju inte bli annat än kär:)

Som en kär gammal vän

En annan favorit damp just ned i brevinkastet och innebär en välkommen paus från pluggandet: nya ELLE! Som sig bör nu på hösten så liknar den nästan en bibel om man ser till tjockleken, men däremot inte till innehållet. Förut tyckte jag det var slöseri med papper, alla dessa sidor bestående endast av modeller och kläder om vartannat; men nu ser jag det mer som ögongodis och inspiration.



Då var det dags igen då

En av mina absoluta favoriter i konstnärs-/designers-/illustratörs-branschen har formgett årets Rosa Bandet. Liselotte Watkins är namnet.



Vi har köpt disktrasor i samma mönster :P

RSS 2.0