Lundi

Vad händer idag då? Ska in till stan vid elva och fixa passerkort till jobbet. Det ska bli skönt att slippa plinga och knacka på dörren varje gång man ska in i personalrummet. Kanske hinner med en tur till biblioteket också, känner mig jättesugen på några bra böcker.. Sen ikväll blir det bad i Korängesjön:) Det verkar inte bli sådär utomlandsvarmt idag, men det känns bara skönt. Sovde med öppet fönster inatt, det gick ju nästan inte andas så varmt som det var igår. Men enligt yr.no verkar det ska bli betydligt kallare lagom till festivalen, nooo. Bara kring 17 grader.. brr.

Aja, so long!


Parapapapapapapapapa

Bad blev det igår, inte i Storsand som det egentligen var tänkt, det var lite för kallt. Nej nattdopp i älven vart det istället. Isandes kallt, men verkligen rolig avslutning på kvällen som började med firande av Hanna som nu också uppnått den avundsvärda åldern 22!


Nybadade =p


Dagens plan

stavas bad bad bad! Igår tog vi ett kvällsdopp i Korängesjön där vid sjutiden, man hade kunnat tro att det var mitt på dagen, så ofattbart varmt var det! Det går inte annat än njuta faktiskt!

Hey

Det går inte att komma ifrån, Don Henleys Boys of summer är en av de absolut somrigaste låtarna.


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Kan inte få nog av Veronica Maggios 17 år!

There goes the neighbourhoodHar alltid velat ha ett par av Åsa Westlunds supersnygga träskor.

Idag blir det äntligen klippning, som jag har tjatat!

Torsdag

Jag avlider! Är hur trött som helst efter att ha stigit upp klockan fem tre dagar i rad. Det skulle ju inte va så farligt om jag kunde försöka lägga mig i tid nån gång, men det går visst inte så bra :p Imorgon är det i alla fall sista tidiga morgonen på ett tag tills jag jobbar igen på onsdag. Men nu känns det i alla fall som jag har koll på läget på jobbet. Har gjort en hel del anteckningar på krångliga vägar till vårdtagare, nej jag tror det kommer funka bra. Idag hade vi vikariemöte också och medicindeligering. De andra vikarierna verkar supertrevliga, vi är värsta superteamet haha:) En som snart är utbildad sjuksköterska och nu jobbar sin sjunde sommar i Lövånger, en som pluggar till läkare, en annan som gått ett år på sjuksköterskelinjen och så en spanjor som jobbade förra sommaren också.

Nu längtar jag efter helgen!

Lovely

Nu har jag fått Claudia och Sandras bilder från Australien! Innan jag kollade igenom dom kändes det som att det var superlänge sen vi hem från en av de roligaste resorna någonsin. Men efter dröserna med bilder inklusive filmer med bland annat våra tappra och onyktra försök att spela didgeridoo, irländarens skönsång (skrattar ihjäl mig!) och våra komiska grimaser, så får jag direkt tillbaka den där härliga "No worries, mate"-känslan.

Ska lägga in bilder senare, till en början kan jag bjuda jag på dessa två:


Det som satte guldkant på resan - sharkface, duckface och mouseface :D Lättroade??:D När vi hade långtråkigt var det dessa miner vi gjorde åt varandra och skrattade ihjäl oss mitt bland folk som inte förstod ett skvatt av vad vi höll på med :p

Och så en "normal" bild på oss!


Jobbelijobb

Dålig uppdatering sista tiden, jag vet! Helgen var rätt lugn förutom födelsedagsfirande hos Timmy som fyllde 24 år och utgång på Station8 på det. Har även streckläst Änglar och demoner av Dan Brown. Riktigt riktigt bra var den faktiskt! Kanske ska se den nu när den går på bio också:)

Nu måste jag sova, ska upp fem imorgon då jag måste ta bussen till jobbet eftersom mamma tar bilen till sitt jobb i Bureå. Blev en liten stressig uppdatering, men bättre än ingenting! 

So long!

My heart is beating like a jungle drum

Är helt överlycklig just nu, jag har redan fått skatteåterbäringen!! Hade förberett mig själv på ett fattigt liv fram till slutet av juli då första lönen landar på kontot och skatteåterbäringen visste jag ju att jag inte skulle se skymten av förrän i augusti eftersom jag var en vecka försenad med att skicka in deklarationen. Har ingen aning varför jag fick den redan nu, kanske var det för att jag fixade det på internet? Är hur som helst superglad! Sommaren är räddad :D Det bästa av allt är att de inte tog någon straffavgift på tusen kronor som det påstås att de gör om man är försenad med deklarationen, jippi!:)

Tredje dagen inskolning avklarad idag också.. Det var den minst förvirrande hittills, mest beroende på att den bara bestod av 3,5 timmar men också för att vi befann oss på älderboendet hela tiden och inte behövde köra bil till någon vårdtagare. Men ska höra om jag kan få ännu en inskolningsdag på fredag, skulle som behövas!

I caught myself

Då var det måndag igen. Vilket innebär att en trevlig helg, som bland annat innefattade finbesök av Evelina, röstning, läsning av Twilight och inflyttningsfest hos Malin och Elin, är till ände.. På inflyttningsfesten var det ju vissa som var nyktra, men det var ganska så härligt att vakna på söndag morgon utan varken huvudvärk eller andra mindre härliga besvär!:)

   
Fina bilder från inflyttningsfesten, tjuvade av Erik :D

Insåg att jag inte kommer kunna gå och se balen imorgon eftersom jag har inskolning mellan 16.30 och 21.. buhu! :( Men det är sånt man får ta, som tur är brukar ju Norran lägga upp bilder på alla fina utstyrslar på deras hemsida. Undra om det kommer va varmt imorgon, det brukar alltid vara så varmt just på bal-dagen, eller så har det då varit de tre senaste åren då vi har varit där och kollat. Man brukar typ alltid stå och småsvettas med solen rakt i ögonen.

Jeudi

Andra inskolningsdagen avklarad! Jag kan ju som säga att jag känner mig ganska vilsen i de djupa skogarna kring Lövånger.. haha, nämen nog ska det gå att lära sig även de krångligaste krokarna till endel av vårdtagarna. Alla jag varit hos verkar trevliga och goa, så det ska bli kul att börja jobba!

So long!

Nutella med kaviar

underbaraclara skriver om äckliga ätbara kombinationer. Ett är nutella med kaviar.. huga, det går rysningar längs ryggraden. Eller vad sägs om att doppa strips i vaniljglass, inte så äckligt kanske, men smakar det verkligen bra ihop? Eller att äta rå bacon? Inte rikitigt favoriten kan ju sägas.


If you like it then you shoulda put a ring on it

Snart kommer jag börja stappla ved i sömnen! Men det börjar likna nåt i alla fall, ett antal travar med virke på bakgården. Och bäst av allt: hyran snart "avbetalad".

Drömmer om vampyrer gör jag redan nu när jag snart är klar med första boken i Twilight-serien. Läser den på engelska och det går bara fint, skönt att den räknas som ungdomsbok så man slipper slå upp vartenda ord. Ni som inte läst den ännu - gör det!

Ich will Eice

Valnötsglass med lönnsirap är sagolikt gott. Vi passade på att köpa idag när glassbilen körde genom byn.


RSS 2.0