These boots are made for walking


25 procent rabatt på H&M Rowells, så varför inte beställa hem de här då? Till det facila priset av 299 kr:)

All That I Need

Längtar tills jag kan fortsätta läsa Twilight - New Moon, men just nu är det som sagt Newspaper research som gäller. Analyserar de olika sätt på vilka The Times och The Mirror har valt att beskriva Stephen Gatelys tragiska bortgång. Kanske inte det roligaste jag gjort, men får i alla fall lära mig ett stycke pojkbands-historia.. Att läsa om Amerikas historia, som är något vi också ska göra den här veckan, är dock riktigt intressant. Då är det lätt att glömma att det faktiskt är plugg man håller på med.

Igår kom mitt H&M-paket med posten, så nu sitter jag här lycklig med leopard-mönstrade angora-sockar och mörkblå favorit-toppen med rött mönster. Tänk vad glad man kan bli av lite nya kläder!

Fredag

Snart iväg och jobba igen.. den här veckan har bjudit på mycket av den varan: delad tur i onsdags, 7-16.30 igår, kvällspass snart, imorgon förmiddag och sedan kväll igen på söndag.. inte så dumt ändå och kul att lämna Britain-boken för en stund och komma ut bland folk:) Sedan måste jag komma igång med en "newspaper research" vi ska göra till onsdag. Vi ska jämföra två olika tidningars synvinkel på samma nyhetsstoff, det kan skilja väldigt mycket i vissa fall.

Nu blir det tidig middag. So long!

Tisdag

Jippi, nu är mitt H&M-paket påväg!


Cut

Snart är det dags att klippa lugg.. känner mig riktigt sugen. Men resten av håret får nog vänta tre månader till:)

 Såhär hade jag i så fall tänkt..

Pink month

Jag vet inte riktigt när det började men nu har oktober blivit bröstcancerns månad. Tycker det passar väldigt bra, oktober har som annars varit ganska intetsägande; bara en månad i väntan på julen typ. Lite väl kommersiellt har det i och för sig blivit, men vem kan motstå Apotekets rosa hudsalva eller Ahlgrens rosa rattar?


Fyra bugg och en coca colaJag vill vara nostalgisk och tugga på bugg-tuggummin som nu sägs vara i butik.

I've got soul, but I'm not a soldier

Är helt såld på denna låt just nu. Idol-Tove sjöng den förra veckan, och om ni frågar mig så får hon gärna vinna hela tävlingen.

Cutiepies


Saknar våra sötisar som just nu befinner sig i Lycksele och Umeå.


Mycket snö men ingen ficklampa

Vilken rolig kväll igår, kan sammanfattas med orden ovan!

På tal om snö så har den första kommit. Regnblandad, men likväl snö. Hoppas det dröjer tills nästa gång, det behöver inte bli vinter än tycker jag.


Blåbär

Blåbärsschampot från Tommyguns luktar så underbart gott. Kan inte få nog. Dessutom är det väldigt drygt och ger håret otrolig glans och volym.


Frustration AB

Ibland skulle jag vilja avliva min yngsta syster plågsamt och länge. Brutalt, jag vet, och egentligen bara något jag slänger ur mig i stundens "hetta". Skälet är att man knappt kan lämna huset utan att hon har länsat ens rum på kläder och skönhetsprodukter som inte är hennes egna. Gaah, tror jag blir galen! I-lands-problem och inget att orka brusa upp sig för egentligen, jag vet... skulle bara vilja att hon kunde fatta nån gång, så man slipper köpa nya saker hela tiden också!

Har i alla fall gjort grammatik-tentan idag och det känns som det gick bra, så då hoppas vi på det också!

RSS 2.0