Sand sand och mera sand!

Tiden gar for snabbt, nu ar det mindre an tva veckor kvar pa resan :(( Men desto mer att se fram emot! Vi har bokat en heldagstur till Withsundays, en heldagstur till Green Island som ligger i stora barriarrevet och en regnskogsutflykt i Cairns. Ska bli kul kul kul!

Igar avslutade vi en tre dagar lang utflykt till Fraser Island, varldens storsta sando. Dar korde vi omkring i en stor "jeep" tillsammans med tre tjejer fran Norge, en fransman och tva irlandare. Det var en upplevelse! Forsta natten campade vi mitt ute i naganstans, nara havet, utan tillgang till toa, dusch och andra sadana bekvamligheter. Vi fick se bland annat en sjo som kryllade av skoldpaddor, lake Wabby dar sanddynerna var oandliga och avslutade i en liten sjo, ett gammalt vrak, sand sand och mera sand. Det basta var McKenzie som hade den vitaste sand jag nansin sett och alldeles turkost, kristallklart vatten, lika rent som i en pool. For att inte tala om vagarna vi korde pa, guppiga var bara fornamnet. Andra natten taltade vi pa en aborgin-camping som hade faciliteterna som vi saknade natten innan. Lite for lite somn blev det sa igar var vi halvt doda av alla

Innan vi kom hit till Hervey bodde vi tre natter i Noosa, en mysig ort nagra timmar norr om Brisbane. Dar tog vi det mest lugnt med bland annat bad och sol pa den fina stranden och besokte ocksa nationalparken dar vi bland annat fick turen att se en koala i ett av traden!

Ikvall aker vi vidare till Airlie Beach och darifran vidare till Withsundays! Ser fram emot det som bara den!

Hade sa bra darhemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0