Surfers Paradise och Brisbane

Nu var det tyvarr ett tag sen jag skrev och det har hant ganska sa mycket sen sist! Vi har hunnit vara i Surfers Paradise i tre dagar. Ett sevart stalle, men lite for exploaterat for min smak. Ingenting ar som pa riktigt och det ligger hoghus just brevid stranden. Det sags att dessa hus kommer rasa snart, om havsytan hojs. Det var da kul att vara dar och vi hann ocksa med att  testa utelivet som inte var sa dumt. Pa lordagen var vi + varan norska rumskompis Emilie pa nagat slags Club Crawl som borjade redan klockan fem pa afton. Det var kul! Vi har blivit helt kara i Kings of Leons Sex on Fire som ar otroligt popular har i Australien.

I sondags akte vi vidare till Brisbane som bara ligger en dryg timmes bussfard norrut. Vi har en sadan tur att vi far bo hos en av Claudias kompisar som bor har, helt perfekt! Vi planerar att stanna ungefar en vecka. Igar regnade det sa mycket sa vi gjorde inte mycket annat an att se film och sa hade vi barbeque som inte var sa dumt! Jag och Sandra smakade kanguru-kott till och med. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken men, det kandes da att det var vilt kott, typ lite at alg-hallet.

Har hunnit bli forkyld ocksa, inget jag rekommenderar i detta kvava klimat, men det gar over. Idag var vi pa sightseing i Brisbane, dar fick vi bland annat se en gata som heter Ann Street (finns det over huvudtaget nagan annanstans??), besoka ett casino, ga runt pa Brisbanes museeum, strosa runt i stan, ga pa promenad i en regnskog och dessutom bli bitna i baken av myror :p

Imorgon aker vi till Australian Zoo for att bl a gosa med koalor och kangurus. Ser fram emot det!

Hade!


Kommentarer
Postat av: Ammy

Vad härligt ni verkar ha det, man längtar ju inte alls bort när man läser här =P Sedan måste jag ju bara hålla med att King of Leons, sex on fire är en grymt skön låt, heldiggar den. Ha det bra!

2009-04-17 @ 13:55:30
URL: http://konstapeln.blogg.se/
Postat av: angelica

Men, det måste ju betyda att det är din gata! Exotiskt med kängurukött! Har provat björnkött en gång, kändes konstigt att äta det..

2009-04-18 @ 13:45:33
URL: http://mycketsaft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0