Regnskog, Skydive och Stora barriarrevet

De tre senaste dagarna har verkligen varit, minst sagt, handelserika. I fredags for vi pa en utflykt till regnskogen i Cairns tillsammans med Uncle Brian och hans buss Bus. En rolig och galen resa, bussen hade liksom ett egen personlighet, sprutade spolarvatska nar han var ledsen och sa vidare :p Vi akte rutschbana nedfor bergshallar, stod under vattenfall, sag skoldpaddor, ormar och sa klart regnskog.

Dagen efter testade vi skydive. Huuur galet och kul som helst. Det var hur overkligt som helst nar vi befann oss uppe i flygplanet, 14 000 fot over land.. det ar liksom mot naturens lagar att man kan hoppa fran en sadan hog hojd. Helt galet! Fritt fall i 60 sekunder innan fallskarmen falldes ut. Jag skrek hela vagen, det var helt sjukt! Efterat gick vi omkring och kande oss hoga, hur galet som helst.

Idag var vi till Stora barriarrevet och Green Island. Dar snorklade vi och fick se vackra koraller, fargglada fiskar och till och med hajar. Laskigt, men de var inte langre an nan meter och inte farliga. En stor upplevelse det ocksa!

Bilder kommer, ska lagga in sa snart som mojligt.

Nu ska jag ta och duscha och sen ska vi till Rhinobar dar vi har varan gratis middag som vantar pa oss!

Hoppas det ar bra med er darhemma! Jag haller tummarna for dig Angelica att den lilla kommer snart! :D

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hej hopp!! Shit, vad kul att ni hoppade fallskärm =) Är verkligen en häftig kansla! Har själv kommit tillbaka till Skellefteå nu, väldigt skönt att vara hemma, men är inte som ett 30 gradigt Cairns direkt. =P Ha de bra! Kram

2009-05-03 @ 12:06:36
Postat av: Angelica

Åh, va kul ni verkar ha det :) Skydvivingen skulle jag nog helst avstå så höjdrädd som jag är men annars lät det super :) Tyvärr så verkar den lilla trivas alltför bra i magen, men snart så är den ute! kram

2009-05-05 @ 16:07:14
URL: http://mycketsaft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0